XINZIRAIN Adat bulu kelenci nunjuk keuneung tinggi sapatu panjang dengkul panjang

Katerangan pondok:

XINZIRAIN Adat bulu kelenci nunjuk keuneung tinggi sapatu panjang dengkul panjang

Titik khusus sapertos kieu:

1.Desain:Anjeun tiasa babagi kami idears anjeun atanapi skatches kasar, urang tiasa ngadamel sapatu nurutkeun gambar anjeun

2.Bahan:insole / outsole / bahan keuneung / lapisan: bahan naon waé anu anjeun tiasa pilih: KULIT NYATA, PU, ​​Mircoleather, jean / denim… .. sareng warna

3.Bentuk keuneung atanapi bentuk platform, nuhun, urang tiasa ngalakukeun éta pikeun desain anjeun.

4.Logo:logo naon waé di mana waé dina sapatu: létah, outsole, luhur, samping…

5.Warna / Ukuran / Heel hight / tali / seleting

Inpo custom langkung manggaklik di dieu.

Urang terang naon consern, kami Tujuan nyieun sapatu pantes, aranjeunna patut pujian anjeun, urang patut pilihan Anjeun.

Sakur patarosan mangga kirimkeun patarosan anjeun ka kami sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.


Rincian produk

Prosés jeung bungkusan

XINZIRAIN ulang acara

Tag produk

Sapatu Custom Made Rinci pondok

✔ Sadaya sapatu didamel khusus.

✔ Ngadamel sapatu anjeun tiasa nyandak antara 5 -15 dinten saatos ngolah
pesenan anjeun, atanapi numutkeun desain anjeun.
✔ Urang ngilikan ka AS, Kanada, Éropa, nuhun, pengiriman barang sakuliah dunya

✔ Biaya anu pantes: 1 biaya dina sapatu terakhir, cocog sareng sadaya sapatu Custom anjeun dina gaya anu sami
✔ Naha anjeun resep gaya ieu dina desain anu béda?

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesen ka kami di katuhu → →

XinziRain Sapatu Adat Awéwé Bagan Ukuran

AS-UKURAN 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8
UKURAN EU 35 35 36 36 37 37 38 38
AS-UKURAN 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UKURAN EU 39 39 40 40 41 42 42 43

Rincian gancang

Jumlah modél: KHB-Y100901
Usum: Usum tiis, usum panas, cinyusu, gugur
Bahan Outsole: karét
Bahan Lapisan: Kain Katun
Tipe Pola: Sato Prints
Jenis panutupanana: Slip-On
Jangkungna Boot: Leuwih-leuwih dengkul
Bahan Midsole:
karét
warna:
Konéng / Coklat
Gender:
awewe
Fitur:
Lain, Gancang-garing, Teuas-ngagem, Jangkungna Ngaronjat
Tipe:
Pakéan sapopoé
kecap konci:
Sapatu luhur dengkul
kasempetan:
Gawé / Kahirupan sapopoé
keuneung:
8 cm
MOQ:
3 pasang

Custom More

Sapatu awéwé Kustomisasi mangrupikeun pokok perusahaan urang.Sanaos kalolobaan perusahaan sapatu sapatu ngarancang sapatu utamina dina warna standar, kami nawiskeun sababaraha pilihan warna.Utamana, sakabéh koleksi sapatu téh customizable, kalawan leuwih 50 kelir sadia dina Pilihan Warna.Salian kustomisasi warna, kami ogé nawiskeun sababaraha ketebalan keuneung, jangkungna keuneung, logo merek khusus sareng pilihan platform tunggal.

XINZIRAIN sapatu custom SERVICE KONTAK

Tilu carangahubungan: pikeun ngirim kami idears anjeun dina custom sapatu Anjeun atawa panalungtikan harga sapatu urang

Kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

1.Eusian sareng Kirimkeun patarosan ka kami di belah katuhu (punten eusian email sareng nomer whatsapp anjeun)

2. Kirim surélék:tinatang@xinzirain.com.

3.Tambahkeun Online jasa whatsapp +86 15114060576

LAYANAN ngaropéa

jasa ngaropéa tur solusi.

  • jasa sapatu custom XinziRain2
  • OEM & ODM LAYANAN

    Sanggeus narima desain sapatu anjeun, urang bakal nyieun sampel kasar pikeun konfirmasi, Lajeng ngadamel sampel final nu bakal réngsé dina 5-7 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi atanapi prepared.we kapal sakuliah dunya.

    xingziyu (2) xingziyu (3)



  • saméméhna:
  • Teras:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    HUT XINZIRAIN