Tren 2023 sapatu awéwé

Dina 2022, pasar konsumen parantos ngahontal satengah kadua, sareng satengah munggaran 2023 pikeun perusahaan sapatu awéwé parantos ngamimitian.

Dua kecap konci: citak nostalgia sareng desain tanpa gender

Dua tren penting nyaéta percetakan nostalgia sareng desain tanpa gender.Dina turunna konsumsi dinten ieu, desain non-radikal - percetakan nostalgia bisa mawa konsumén rasa aman, sedengkeun desain modern dumasar kana nada percetakan nostalgia bisa mawa leuwih afinitas jeung rasa aman.Desain produk tanpa gender henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan konsumen, tapi ogé ngirangan biaya produksi sareng biaya neundeun perusahaan.Desain modis anu ngirangan gender henteu ngan ukur ngarangsang sél éstétika konsumen, tapi ogé dianggo pikeun seueur usaha.Tekanan operasi

Desain anu tiasa dicabut

Dina 2023, adjustability produk sareng versatility mangrupikeun konci pikeun desain.Sapatu awéwé anu tiasa dicabut ogé janten langkung populer, tapi écés yén biaya sumber daya di dunya naék.Dina periode husus ieu, konsumsi konsumén biasa bakal leuwih condong kana produk ramah lingkungan tur ramah lingkungan.Sapatu anu dibongkar bakal janten kategori populér di 2023 kusabab rupa-rupa sareng tonalitas papacangan desain.Detachable hartosna yén produk éta henteu ngan ukur tiasa nyéépkeun rohangan anu kirang dina lemari sapatu konsumen, tapi ogé nyayogikeun pilihan anu cocog pikeun konsumen anu langkung fleksibel.

Fokus konsumén ngora

Najan kitu, pikeun konsumén awéwé ngora, méwah jeung kelir caang kontras masih keynotes utama, tapi pamakéna generasi z ogé paduli parobahan di dunya, sarta bahan ramah lingkungan bakal jadi bahan pikaresep keur ngora.Masih aya seueur rohangan pikeun desain nonoman séksual

XINZIRAIN tiasa nyumponan kabutuhan desain anjeun, tangtosna upami anjeun peryogi naséhat, tim desain kami ogé bakal ngabantosan


waktos pos: Sep-13-2022