NGAHIJI SARENG KAMI

Ngalayanan langkung ti 10,000 palanggan
Langkung ti 500 toko offline di Cina
23 taun pangalaman sapatu handmade
Kerjasama sareng langkung ti 10 merek internasional

Urang nyadiakeun Anjeun sababaraha pitulung

AYEUNA URANG GEUS LOBA MITRA

XINZIRAIN parantos fokus kana sapatu awéwé buatan tangan salami 26 taun sareng ogé parantos OEM pikeun sababaraha merek salami mangtaun-taun.Ayeuna, aya 500 toko offline di Cina sareng toko asing munggaran urang linggih di Dénmark.XINZIRAIN parantos janten pamimpin merek anu luhur.Kami ngarepkeun anjeun gabung!

Meureun anjeun gaduh sababaraha patarosan

Kuring henteu terang upami waralaba anu pas pikeun kuring.

Sateuacan Anjeun gabung kami, mangga baca kamiINFORMASI gabung, Bakal mantuan anjeun uninga langkung seueur ngeunaan anjeun sarta XINZIRAIN

Kuring henteu weruh sabaraha eta bakal ngarugikeun pikeun gabung XINZIRAIN.

Ieu nepi ka skala bisnis Anjeun, jeung lamun hayang nyaho leuwih detials, mangga ngahubungan kami, sarta kami bakal ngalakukeun hiji assessment pikeun anjeun.

Naha aya dukungan bimbingan publisitas pasar jangka panjang?

Pasti, kami bakal nyayogikeun jinis dukungan operasi pikeun ngabantosan bisnis anjeun tumbuh.

URANG NU ANTUNGKEUN