GABUNG DOKONGAN

Pikeun ngabantosan bisnis anjeun gancang sareng tetep séhat, kami bakal nyayogikeun anjeun dukungan ieu:

1.Diskon

Bakal masihan anjeun diskon dumasar kana kuantitas pesenan, sareng hargana pasti langkung saé tibatan harga grosir

2. Free Sampel & Hadiah

Bakal masihan anjeun conto gratis tina desain anyar sareng populér kami pikeun konfirmasi kualitas sareng verifikasi pasar,

ogé hadiah gratis pikeun promosi anjeun salami Festival

3. Bangun Situs Web Sendiri (Online)

Bakalmasihan katerangan lengkep ngeunaan produk,sapertosFiturortitik jual, Sadaya gambar sareng conto sayogi iraha waé

4.Pribadi Adat Sunda

Bakalngamekarkeun anyarrarancangdumasar kana pasar lokaltungtutan, atawa nyieun opat-musim desain extension dumasar kana jual panas ayeuna

5. Balik deui & Exchange
  1. Bakal eupan balik sarta nungkulan item dina 48 jamupami aya masalah kualitas
  2. Bakalkapal ngagantian lamun parsél leungit atawa ruksak alatan sabab manusa dina pengiriman barang.
  3. Bakal collect eupan balik ti konsumén tungtung sarta nyieun pangaluyuan dina time
6.Katalog Update

Bakal ngabagikeun katalog panganyarna dina waktosna unggal kuartal / bulan / minggu

Dupi abdintroduce leuwih ti20-50 kadatangan anyar per minggu

7. Renovasi Etalase (Offline)

Bakal ngabantosan ngahias toko upami diperyogikeun, sapertos gaya, warna, hiasan produk, poster, papan reklame, jsb.

10. Panalungtikan Pasar

Bakal nyadiakeun analisis positioning grup customer tungtung dumasar kana target pasar, kayaning tungtutan poténsial, kaunggulan, kaayaan pasar, saluran distribusi, harga, packing, jsb)

 

11.One-Stop Service Adat

Bakal nyadiakeun layanan hiji-eureun nurutkeun sarat kustomisasi produk.Salian produk sorangan, ogé bisa nyadiakeun runtuyan jasa ti Gagasan-Desain-Produksi-Packing-Pengiriman barang.

12. Pangaruh Selebriti

Bakal gawé bareng sareng Selebriti Internét lokal di sakumna dunya, saé pikeun pamekaran merek sareng penjualan

13.Dual Branding

Bakal nempatkeun Logo duanana pausahaan dina produk, sanajan bungkusan pikeun ngahontal Win-Win pikeun paparan brand ganda

Rojongan 14.Marketing

Badé nepangkeunmingguan, bulanan, jeung triwulanansrencana promotion alesor strategi jualan ngaliwatan analisis data badag ku tim profésional urang, nurutkeun kabiasaan konsumsi lokal, sarta timely ngaluyukeun produk jeung arah jualan.

15. Iklan

Bakal boga anggaran iklan badag unggal taun, tngaliwatan iklan dina Google jeung liannaramatloka balanja populérs, pikeun mastikeun yén merek sumebar sacara global.

 

Langkung rinci ngarojong manggataros Kami.