GABUNGAN KASUS

Ben, ti Italia, kolaborator toko offline

Ben parantos ngajaga kerjasama jangka panjang sareng kami.Ngaliwatan analisis data badag urang tina preferensi panongton di wewengkon na, digabungkeun jeung pamahaman na konsumén lokal, kami geus refined susunan métode operasi lumrah pikeun nyadiakeun aliran customer stabil pikeun toko online-Na.jeung jualan

Lerry, pasangan jangka panjang urang

Lerry nyaéta pagawé toko sapatu awéwé.Anjeunna parantos damel sareng XINZIRAIN salami sababaraha taun.Anjeunna gaduh hubungan anu saé sareng karyawan sareng bos XINZIRAIN.Engké, manéhna muka toko sapatu awéwé sorangan.Urang bakal terus gawé bareng.

Jack leungit pakasaban na alatan wabah, tapi dimimitian brand sorangan sapatu awéwé ngaliwatan XINZIRAIN

Jack mangrupa jalma imajinatif.Sanaos anjeunna kaleungitan padamelan aslina kusabab wabah, anjeunna henteu lirén.Anjeunna nampi pamahaman anu langkung jero ngeunaan kami ngalangkungan pamariksaan gratis XINZIRAIN, sareng nampi pujian ti masarakat lokal kalayan sapatu awéwé anu dirancang sorangan.

John mangrupikeun salah sahiji franchisee anu terang XINZIRAIN kusabab COVID-19

John kaleungitan padamelan kusabab dampak COVID-19, tapi kalayan bantosan XINZIRAIN, anjeunna muka toko online pikeun sapatu awéwé, sareng ngalangkungan pangalaman penjualan sateuacana, digabungkeun sareng produk kualitas XINZIRAIN, penjualan bulanan parantos langkung ti $30,000.XINZIRAIN nekad ngabantosan jalma anu resep sapatu awéwé, henteu pernah eureun.

Emily selebriti Internet munggaran kalayan XINZIRAIN

Emily mangrupikeun selebritis ins anu parantos damel sareng XINZIRAIN dina tilu taun ka pengker.Sapatu awéwé XINZIRAIN parantos dipikacinta ku seueur peminat, sareng kualitas produk XINZIRAIN parantos diakui ku seueur jalma.Kalayan pangalaman suksés gawé bareng sareng selebriti Internét ieu, XINZIRAIN ogé bakal nandatanganan kontrak sareng langkung seueur selebriti Internét pikeun nyayogikeun sapatu awéwé kualitas luhur pikeun langkung seueur jalma.