Sajarah

Pangwangunan urang

  • TAUN 1998
    TAUN 1998
    Diadegkeun, urang gaduh 23 taun pangalaman dina manufaktur footwear.Éta mangrupikeun kumpulan inovasi, desain, produksi, penjualan salaku salah sahiji perusahaan sapatu awéwé.Konsep desain aslina bebas kami geus deeply dipikacinta ku klien
  • Taun 2000 sareng 2002
    Taun 2000 sareng 2002
    Meunang pujian unanimous ti konsumén domestik pikeun gaya fashion avant-garde na Meunangkeun "Brand Design Style" Award Emas di Chengdu, Cina
  • Dina 2005 jeung 2008
    Dina 2005 jeung 2008
    Dileler "Sapatu Paling Éndah di Chengdu, Cina" ku Asosiasi Sapatu Awéwé Cina, Nyumbangkeun rébuan sapatu awéwé dina gempa Wenchuan sareng dihargaan salaku "Filanthropist Sapatu Awéwé" ku pamaréntah Chengdu.
  • Dina 2009
    Dina 2009
    18 toko offline dibuka di Shanghai, Beijing, Guangzhou, sarta Chengdu
  • Dina 2009
    Dina 2009
    18 toko offline dibuka di Shanghai, Beijing, Guangzhou, sarta Chengdu
  • Dina 2010
    Dina 2010
    Yayasan Hujan Xinzi sacara resmi diadegkeun
  • Dina 2015
    Dina 2015
    Ditandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng blogger selebriti Internet anu terkenal di domestik Dina 2018 Dipilarian ku rupa-rupa majalah fashion sareng janten labél busana anu muncul pikeun sapatu awéwé di Cina.Urang diasupkeun pasar luar negeri sarta nyetél sakabeh susunan rarancang jeung tim jualan husus pikeun customers.Focusing asing urang dina kualitas jeung desain sadaya waktu.
  • AYEUNA 2021
    AYEUNA 2021
    Nepi ka ayeuna, Aya leuwih ti 1000 pagawe di pabrik urang, sarta kapasitas produksina leuwih ti 5.000 pasang per poé.Ogé tim leuwih ti 20 urang di departemen QC kami mastikeun ngadalikeun unggal process.we geus boga basa produksi leuwih ti 8.000 méter pasagi, sarta leuwih ti 100 désainer ngalaman.Ogé kami geus cooperating kalawan sababaraha merek kawentar tur merek e-commerce di domestik.