FAQ

sapatu

FAQ

2ngadamel

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Sumuhun, Kami profésional Awéwé sapatu produsén sarta éksportir diadegkeun dina 1998. Pabrik locates di kota Chengdu, ibukota handmade sapatu heeled tinggi awéwé, nu ibukota sapatu awéwé.

nganjang

Dupi abdi tiasa pariksa atanapi didatangan pabrik anjeun?

Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang, atanapi urang tiasa nunjukkeun ka anjeunVérsi 3D VRatanapi ku streaming langsung kami unggal minggu, atanapi ku telepon pidéo.

cata

Dupi anjeun ngirim kuring katalog produk anjeun?

Sumuhun, urang boga loba sapatu pikeun lalaki sarta awéwé, brand atanapi henteu, pikeun 4 musim, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami sarta kami bisa ngirim anjeun nu arrivals newest sarta jual panas.

ukuran

Naon rentang ukuran anjeun tiasa nyadiakeun?

Kisaran ukuran sapatu kami nyaéta EU34-48 atanapi US4-17, wilujeng sumping konsultasi pikeun sapatu ukuran tambah khusus.

pangiriman

Naon waktos pangiriman?

Pikeun anu sahamna bakal 1-3 dinten kerja, sareng pikeun sapatu khusus, éta bakal 5-7 dinten saatos sadaya detil dikonfirmasi.

waktos pangiriman

Sabaraha lami waktos pangiriman ka alamat pangiriman kuring?

5-7 workdays ku hawa express, DHL, FedEx, UPS, TNT ...

pamayaran

pamayaran naon urang bisa milih?

Visa, Kartu Master, T/T, PAYPAL, APPLE_PAY, GOOGLE_PAY, GC_REAL_TIME_BANK_TRANSFER West Union.......

mulang

Naha anjeun nyayogikeun jasa mulang sareng tukeur:

Leres, upami aya masalah kualitas saatos anjeun nampi barang, kami bakal ngirimkeun ngagantian;lamun parsél leungit atawa ruksak alatan sabab manusa dina pengiriman barang.

Rék gawé bareng jeung urang?