Pabrik bubuka

Diadegkeun dina 1998, urang gaduh 23 taun pangalaman dina manufaktur footwear.Éta mangrupikeun kumpulan inovasi, desain, produksi, penjualan salaku salah sahiji perusahaan sapatu awéwé.Fokus dina kualitas sareng desain sepanjang waktos.Nepi ka ayeuna, urang geus boga basa produksi leuwih ti 8.000 méter pasagi, sarta leuwih ti 100 désainer ngalaman.Ogé kami geus cooperating kalawan sababaraha merek kawentar tur merek e-commerce di domestik.Aya 18 toko offline di kota tingkat kahiji Cina urang kayaning Beijing, Guangzhou, Shanghai jeung Chengdu, sarta ngumpulkeun fashion avant-garde grup konsumen.

Taun 2018, urang asup ka pasar luar negeri sareng nyetél sakumpulan desain sareng tim penjualan khusus pikeun konsumén asing urang.Sareng konsép desain asli anu mandiri kami parantos dipikacinta ku para klien.Aya leuwih ti 1000 pagawe di pabrik urang, sarta kapasitas produksina leuwih ti 5.000 pasang per poé.Ogé tim leuwih ti 20 urang di departemen QC kami mastikeun ngadalikeun unggal prosés, netepkeun precedent yén euweuh customer complains dina kaliwat 23 taun, sarta dipikawanoh salaku judul "The Sapatu Awewe paling geulis di Chengdu, Cina".

Video Perusahaan

Parabot Témbongkeun

Prosés Sapatu