XinziRain sapatu custom Dr.. Martens® 2976 WITH SIDE ZIPPER

Katerangan pondok:

Sapatu Dr. Martens® Sinclair Platform nyandak sapatu leuweung gaya militér sareng ngapdet kana sapatu urban modern pikeun paké sapopoé.
Pakéan sampurna sareng kombinasi sapatu sareng sapatu Dr Martens® 2976 Max.

jangkungna keuneung 2-2,5 inci

Kisaran ukuran: Ukuran AS: 4-15, ukuran EU 34-48

Ukuran sapatu khusus atanapi logo merek?punten tinggalkeun kami pesen anjeun.

-------------------
harga:

Mangga ngarasa Luncat, Kami pabrik, biasana eta dipigawé dina Alibaba nu aman sakumaha Amazon, urang teu nempatkeun harga on ramatloka resmi urang, bcz kami pabrik, urang Tujuan ngaropéa sapatu awéwé pikeun konsumén urang, sasuai jeung PERJANJIAN Rahasia, kami henteu ngajual sapatu anu didamel khusus pikeun konsumén urang.

 

 


Rincian produk

Prosés jeung bungkusan

XINZIRAIN ulang acara

Tag produk

Pastikeun anjeun nangtung kaluar ku maké footwear tina kumpulan ieu sapatu Dr Martens ti Zappos.merek ieu dipikawanoh pikeun sumanget counterculture sarta karajinan kualitas.Nganggo Doc Martens tiasa nambihan sakedik kana tampilan anjeun bari mastikeun yén suku anjeun dirojong sareng nyaman sadinten.Éta campuran idéal fungsionalitas sareng busana.Mimitian balanja ayeuna pikeun milari pasangan anu sampurna tina sapatu atanapi sapatu Dr Martens pikeun nambihan koleksi pribadi anjeun.

Sapatu Custom Made Rinci pondok

✔ Sadaya sapatu didamel khusus.
✔ Ngadamel sapatu anjeun tiasa nyandak antara 5 -15 dinten saatos ngolah
pesenan anjeun, atanapi numutkeun desain anjeun.
✔ Urang ngilikan ka AS, Kanada, Éropa, nuhun, pengiriman barang sakuliah dunya

✔ Biaya anu pantes: 1 biaya dina sapatu terakhir, cocog sareng sadaya sapatu Custom anjeun dina gaya anu sami
✔ Naha anjeun resep gaya ieu dina desain anu béda?

Punten kirimkeun patarosan atanapi pesen ka kami di katuhu→→→→

XinziRain Sapatu Adat Awéwé Bagan ukuran
AS-UKURAN 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8
UKURAN EU 34 35 35.5 36 37 37.5 38 38.5
CN-UKURAN 35 36 36 37 38 38 39 40
KUKUH 22.5 22.8 23.1 23.5 23.8 24.1 24.5 24.8
AS-UKURAN 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UKURAN EU 39 40 41 42 43 44 45 46
CN-UKURAN 40 41 41 42 43 44 45 46
KUKUH 25.1 25.4 25.7 26 26.5 27 27.5 28

 

MOQ low dina sapatu ngaropéa, toe buleud dina kanyamanan ukuran baku, upami anjeun hoyong custom sapatu budi leuwih lemes, sapatu ballet, mangga ninggalkeun kami pesen anjeun, lamun perlu keur diri, mangga ngirim panalungtikan, urang ogé ngilikan sakuliah dunya.

Sareng naon deui, kami nyayogikeun sapatu desainer merek méwah réplika pangsaéna: sapertosLV/GUCCI/DIOR/VERSACE/Christian Louboutin/Valentino/Prada/Tory Burch.....

Sapatu awéwé Kustomisasi mangrupikeun pokok perusahaan urang.Sanaos kalolobaan perusahaan sapatu sapatu ngarancang sapatu utamina dina warna standar, kami nawiskeun sababaraha pilihan warna.Utamana, sakabéh koleksi sapatu téh customizable, kalawan leuwih 50 kelir sadia dina Pilihan Warna.Salian kustomisasi warna, kami ogé nawiskeun sababaraha ketebalan keuneung, jangkungna keuneung, logo merek khusus sareng pilihan platform tunggal.

XINZIRAIN sapatu custom SERVICE KONTAK

Tilu carangahubungan: pikeun ngirim kami idears anjeun dina custom sapatu Anjeun atawa panalungtikan harga sapatu urang

1.Eusian sareng Kirimkeun patarosan ka kami di belah katuhu (punten eusian email sareng nomer whatsapp anjeun)

2. Kirim surélék:tinatang@xinzirain.com.

3.Tambahkeun Online jasa whatsapp +86 15114060576

ulasan pembeli '

LAYANAN ngaropéa

jasa ngaropéa tur solusi.

  • jasa sapatu custom XinziRain2
  • OEM & ODM LAYANAN

    Sanggeus narima desain sapatu anjeun, urang bakal nyieun sampel kasar pikeun konfirmasi, Lajeng ngadamel sampel final nu bakal réngsé dina 5-7 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi atanapi prepared.we kapal sakuliah dunya.

    xingziyu (2) xingziyu (3)



  • saméméhna:
  • Teras:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    HUT XINZIRAIN