logo custom pikeun borongan kulit patén bodas nunjuk toe Mid High keuneung Stiletto Pumps

Katerangan pondok:

logo custom pikeun borongan kulit patén bodas nunjuk toe Mid High keuneung Stiletto Pumps

No.: XinziRain-o-bodas

Bahan: kulit patén avaliable na di stock, Kulit ngaropéa katampa

Jangkungna keuneung: 8cm, jangkungna keuneung ngaropéa ditarima

Ukuran: US ukuran 5 Pikeun ukuran AS 15 (ukuran badag ukuran US 12-15 Perlu ngaropéa)

Warna: bodas / beureum / hideung / pérak / aprikot ... .. Warna customied katampa.

Pengiriman barang: Ku hawa / kapal / karéta dina poé sanggeus comfirmation urutan Anjeun.

Kanggo inquiries langkung lengkep ihwal pamayaran / harga rinci / custom sapatu tinggi Anjeun atawa informasi pesenan mangga ngarasa Luncat ka kirimkeun kami Surélék anjeun atanapi panalungtikan di dieu,

Kami nyarankeun anjeun tinggalkeun nomer whatsapp anjeun di dieu, kami bakal nambihan anjeun dina waktos anu singget.


Rincian produk

Prosés jeung bungkusan

XINZIRAIN ulang acara

Tag produk

Katerangan Produk

Saatos sataun dimana sapatu datar sareng sneakers nangtung di papakéan urang, keuneung lumayan nyandak hiatus.Tapi, sabalikna tina naon anu diprediksi seueur, sendal heeled nuju jalan deui, mawa sentuhan kaanggunan sareng glamor — utamina dina warna bodas.

Muncul dina versi béda, trend bisa adaptasi jeung gaya awéwé sagala, kitu ogé pikeun kasempetan nanaon.Siluet sareng tali ipis ngabagi sorotan sareng pompa anu kuat sareng ngagedekeun tampilan naon waé.Naha nganggo kaos oblong sareng jins atanapi pakéan pésta, keuneung bodas mangrupikeun sapatu seksi anu bakal dipamerkeun ku sadayana musim semi ieu.

 

Pompa Stiletto keuneung Sedeng Menunjuk (6)

sapatu ieu di stock, urang utamana keur borongan, lamun peryogi kauninga sagala panalungtikan ngeunaan quality / harga / MOQ / bungkusan / pengiriman barang / ukuran nu peryogi, saftiy, PLS ngarasa Luncat ka kirimkeun kami anjeun panalungtikan, anjeun kukituna hadé ninggalkeun nomer whatsapp anjeun punten, urang tiasa ngahubungan anjeun dina waktu

Pompa Stiletto keuneung Tinggi Menunjuk (7)

sapatu custom kami, utamana pikeun sapatu awéwé, ogé nampa sababaraha kustomisasi sapatu lalaki, sapatu kulit, atawa sapatu PU, sapatu kulit caang, sagala jinis sapatu awéwé custom urang, sapatu, sendal, heels tinggi, urang boga tim design profésional, ngaronjatkeun prosés produksi, pagawe produksi ngalaman, kontrol kualitas ketat, bungkusan sampurna, ogé nyadiakeun layanan logo ngaropéa.

Kami ogé nampi sapatu profésional khusus, sapertos sapatu pramugari.Contona, nyieun sapatu keur salesman, nyieun sapatu keur nari, nyieun sapatu pikeun dokter jeung perawat, nyieun sapatu pikeun guru, nyieun sapatu pikeun siswa.Sumuhun, saprak kami pabrik, urang tiasa nampi pamundut custom Anjeun.

sapatu awéwé custom teu ngan jasa disadiakeun, XinziRain tapi ogé nyitak logo ngaropéa anjeun ngaranna.Effiency tinggi, kualitas pangalusna, pangiriman gancang, produksi visual, percanten kami sarta mangga ngirim kami pesen anjeun atanapi E-mail.

LAYANAN ngaropéa

jasa ngaropéa tur solusi.

  • jasa sapatu custom XinziRain2
  • OEM & ODM LAYANAN

    Sanggeus narima desain sapatu anjeun, urang bakal nyieun sampel kasar pikeun konfirmasi, Lajeng ngadamel sampel final nu bakal réngsé dina 5-7 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi atanapi prepared.we kapal sakuliah dunya.

    xingziyu (2) xingziyu (3)



  • saméméhna:
  • Teras:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    HUT XINZIRAIN