Tanggung jawab perusahaan

Ka Karyawan

Nyadiakeun lingkungan kerja anu saé sareng kasempetan pikeun diajar saumur hirup.Kami hormat ka sadaya staf salaku anggota kulawarga sareng ngarepkeun aranjeunna tiasa tetep perusahaan kami dugi ka pangsiun.Di Xinzi Rain, urang nengetan pisan ka staf urang anu tiasa ngajantenkeun urang langkung kuat, sareng urang hormat, ngahargaan sareng sabar.Ngan ku cara ieu, urang tiasa ngahontal tujuan unik urang, kéngingkeun perhatian langkung ti para nasabah anu ngajantenkeun kamekaran perusahaan langkung saé.

Pikeun Sosial

Salawasna taktak tanggung jawab umum perhatian deukeut masarakat.Partisipasi aktif dina ngungkulan kamiskinan.Pikeun pangwangunan masarakat sareng perusahaan sorangan, urang kedah langkung merhatoskeun pikeun ngirangan kamiskinan sareng langkung saé tanggung jawab pikeun ngirangan kamiskinan.