Jasa Konsultasi

Jasa

01

Service Pra-Dijual

(1) Tim desain profésional ngalayanan klien ngaropéa pikeun produk sorangan
(2) Langkung ti 20 desain anyar per minggu
(3) Cooperates jeung Pantun Pantun béda dina domestik, megatkeun konsép desain konvensional sarta inspirasi.
(4) Ngabantosan pembeli dina analisa pasar, milarian tungtutan sareng posisi anu akurat
(5) Sadia pikeun inspeksi pabrik online.

02

Jasa Penjualan

(1) Numutkeun eur jeung AS tipe adjustment suku, sanggeus rébuan try-on, sangkan nyata aluswangun panungtungan.
(2) 158 prosedur mastikeun ngadalikeun kualitas
(3) bahan kualitas luhur dipilih
(4) Visualisasi kamajuan

03

Service Saatos-Penjualan

(1) Nyayogikeun gambar sareng pidéo éfék definisi luhur
(2) Ngarojong mulang atanapi tukeur upami desain sareng kualitas henteu nyugemakeun.
(3)Blogger selebriti internet asing nyobaan
(4) Ngarojong jasa kunjungan langkung ti sakali sataun pikeun ngartos kabutuhan pembeli