Carita merek

Carita merek

Abdi badé ngadamel sapasang sapatu tinggi pikeun anjeun
Kalayan warna sareng bahan anu béda pikeun nyumponan kolokasi pakéan sapopoé
Abdi badé ngeusian lomari sareng koper anjeun
Anjeun nempatkeun aranjeunna hiji
Anjeunna nyandak sareng anjeun
Pikeun jarak anu saé
Candak 99 sét poto kawinan
Anjeun nempatkeun aranjeunna hiji
Masihan anjeun langkung kapercayaan sareng énergi
Anjeun nempatkeun aranjeunna hiji
Bisa ogé bogoh ka Vibe awéwé badag anu mikanyaah euweuh tapi diri
Leumpang jeung angin dina heels tinggi

Hiji salawasna meets hiji jalma dina momen nu tangtu
Tur kalawan gentleness greatest pikeun dunya ieu
Kuring nyieun gentleness ieu
Kana sajak
Ka sapatu
Abdi ngarep
Awéwé anu ngagem ieu
Percaya cinta
Jatuh cinta
..........

Hiji desain sapatu
Candak satengah taun ti enol nepi ka suku
Éta henteu ngan ukur ngembangkeun gaya
Ieu fine-tuning unggal detil

Hiji sapatu ngahasilkeun
Candak 7 dinten ti mimiti dugi ka rengse
Éta sanés yén urang henteu cekap
Éta alatan hormat kana waktu
Candak cukup waktu pikeun iterate on unggal produk
Pikeun nyieun unggal sapatu urang
Ieu sumanget originalitas

Sabenerna
Dunya masihan urang waktos anu cukup
Ngan ngalakukeun sagalana lalaunan
Sapertos
Sacangkir tèh lalaunan
Maca buku lalaunan
Dijieun sapasang sapatu lalaunan
Cinta hiji jalma lalaunan