Ngeunaan Pangadeg

Carita Pangadeg

Nalika kuring budak leutik, sapatu tinggi ngan ukur impian pikeun kuring. Unggal waktos nganggo sapatu keuneung anu teu pas ti ibu kuring, kuring sok gaduh dorongan pikeun gancang dewasa, ngan ku cara kieu, kuring tiasa ngagem sapatu keuneung anu langkung saé, sareng makeup kuring sareng pakéan anu saé, éta anu kuring anggap janten dewasa.

Aya anu nyebatkeun yén éta mangrupikeun sajarah tragis tina keuneung, sareng anu sanésna nyarios yén unggal kawinan mangrupikeun arena pikeun sapatu tinggi.Abdi langkung milih métafora anu terakhir.

Budak awéwé éta, anu ngabayangkeun yén éta tiasa ngagem keuneung tinggi beureum dina upacara umurna, kalayan haté anu kangen, balik, sabudeureun, sabudeureun. Dina 16, manéhna diajar kumaha carana ngagem heels tinggi. Dina 18, manehna patepung a guy katuhu.Dina 20,dina kawinan-Na, naon kompetisi panungtungan manéhna hayang jadi in.Tapi manehna ngomong sorangan yén gadis anu ngagem keuneung tinggi kudu diajar seuri jeung ngaberkahan.

Manéhna di lantai kadua, tapi keuneung tinggi nya ditinggalkeun di lantai kahiji. Nyandak off keuneung tinggi jeung ngarasakeun kabebasan moment ieu.Isuk-isuk manehna bakal make keuneung tinggi anyar jeung ngamimitian carita anyar. Ieu lain keur manehna, ngan keur dirina.

Manehna geus salawasna dipikacinta sapatu, utamana heels tinggi.Bajuna tiasa berehan, sareng jalma-jalma bakal nyarios yén anjeunna elegan. Oge bajuna tiasa diikat, sareng jalma-jalma bakal nyarios yén anjeunna seksi.Tapi sapatu kedah pas, henteu ngan pas, tapi ogé nyugemakeun.Ieu jenis elegance jempé, sarta narcissism jero awéwé ogé.Kawas selop kaca anu disiapkeun pikeun Cinderella.Wanoja anu egois sareng sia-sia teu tiasa ngagemna sanaos sukuna dipotong.Kaseueuran sapertos kitu ngan ukur pikeun kasucian sareng katenangan jiwa.

Manehna percaya yén dina jaman ieu, awéwé bisa jadi leuwih narsis.Sapertos anjeunna nyandak keuneung luhurna dina waktos éta, sareng ngagem keuneung anu énggal.Anjeunna ngaharepkeun yén seueur awéwé bakal diberdayakeun ku ngaléngkahkeun keuneung anu teu kabeungkeut sareng pas.

Manehna mimiti diajar desain sapatu awéwé, nyetél tim R & D dirina sorangan, sarta ngadegkeun hiji brand design sapatu bebas di 1998. Manehna fokus kana nalungtik kumaha carana sangkan sapatu awéwé nyaman jeung fashionable.Manehna hayang megatkeun rutin sarta ngan pikeun reposition sagalana.Gairah sareng fokusna dina industri parantos ngajantenkeun anjeunna suksés dina widang desain busana di China.Desain aslina tur teu kaduga nya, digabungkeun jeung visi unik nya jeung kaahlian tailoring, geus dibawa brand ka jangkung anyar. Ti 2016 nepi ka 2018, merek geus didaptarkeun dina rupa béréndélan fashion, sarta geus milu dina jadwal resmi Fashion Week.Dina Agustus 2019, merek éta meunang gelar merek sapatu awéwé anu paling berpengaruh di Asia.

Dina wawancara anyar, pangadegna dipenta pikeun ngajelaskeun inspirasi desain na dina kecap.Manehna teu ragu daptar sababaraha titik: musik, pihak, hal metot, putus, sarapan, jeung putri abdi.

Sapatu anu seksi, anu tiasa ngolo-ngolo kurva anggun anak sapi anjeun, tapi jauh tina ambiguitas bras.Ulah buta nyebutkeun yén awéwé ngan boga breasts seksi.Noble seksi asalna tina halus, kawas heels tinggi.Tapi kuring pikir suku leuwih penting batan beungeut, sarta éta harder, jadi hayu urang awéwé ngagem sapatu favorit urang jeung indit ka surga dina impian urang.