Disaluyukeun

CARA SAPAT custom

LAYANAN CUSTOM MADE

LAYANAN LABLE swasta

GORONG SAPAT

GAMBAR kana sapatu

Urang bisa nyieun desain Anjeun hirup

Urang ngadukung ODM / OEM Service (Desain custom, logo custom, labél swasta jsb)

Kami nampi pesenan leutik pikeun pariksa kualitas.

Ngan masihan kami sketsa desain atanapi gambar sapatu, kami gaduh tim R&D sareng desain anu kuat, tiasa leres.Tapi seueur perusahaan panginten peryogi anjeun nyayogikeun conto saleresna pikeun ngadamel conto khusus.

Ngabantosan langkung seueur perusahaan sareng usaha individu nganggo sapatu awéwé

微信图片_20220902154328
微信图片_20220902160618

CUSTOM ku sagala rinci

Anjeun tiasa nyaluyukeun bahan, pola sareng warna anu béda.

Anjeun tiasa nunjukkeun ka kami desain anjeun ngeunaan awak sapatu, sapertos keuneung, platform, hiasan, insole, jsb.

Kami nyayogikeun jasa labél pribadi, ngan ukur nyarioskeun ideu anjeun.

Kami gaduh bungkusan merek XINZIRAIN, tapi langkung saé upami bungkusan bisnis anjeun.

Hoyong langkung seueur ngeunaan kasus adat kami?Mangga turutan kami Tik Tok, YouTube, Ins.

Pikeun terang langkung rinci, manggangirim panalungtikan.Manajer produk kami bakal ngabantosan desain anjeun janten hirup.

PROSES ADAT

咨询

TAROS KAMI

想法

TEMBEHKEUN GAMPANG

Keuneung

MAKE MOCK UP

pamayaran

BAYAR

Keuneung2

WAKTU SAMPEL

01运输中,物流

WAKTU BULK

BISA HAYANG NYAHO

Naha anjeun tiasa ngadamel desain pikeun kami?

Leres, kami gaduh desain profésional & tim téknik kalayan pangalaman anu beunghar dina pamekaran, kami parantos ngalaksanakeun seueur pesenan pikeun palanggan kami kalayan sarat khususna.

 

Naon MOQ produk anjeun?

Sapatu adat MOQ nyaéta 50 pasang.

 

Naon WAKTU SAMPEL

Sampel tiasa réngsé dina 5-7 dinten saatos sadaya rinci dikonfirmasi atanapi disiapkeun.

Kami bakal ngawartosan anjeun prosés sareng sadaya detil.Bakal nyieun sampel kasar pikeun konfirmasi anjeun dina munggaran;Teras we pastikeun sadaya rinci atawa parobahan sanggeus anjeun pariksa, urang bakal ngawitan nyieun sampel final, lajeng dikirim ka anjeun pikeun pariksa ganda éta.

Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi bulk?

Jujur, éta bakal gumantung kana gaya sareng kuantitas pesenan, sedengkeun, biasana, waktos kalungguhan pesenan MOQ bakal 15-45 dinten saatos pamayaran.

 

Kumaha upami kadali kualitas perusahaan anjeun?

Kami gaduh tim QA & QC profésional sareng bakal ngalacak pesenan ti mimiti dugi ka akhir, sapertos mariksa bahan, ngawas produksi, mariksa barang réngsé, ngalatih bungkusan, jsb.Kami ogé nampi perusahaan pihak katilu anu ditunjuk ku anjeun pikeun pariksa pinuh pesenan anjeun.

 

Situs workshop nya:   https://www.fiverr.com/jikjiksolo       

SITUS INSTERGRAM:https://www.instagram.com/techpack_studio01/

Desainer busana lepas, sareng pangalaman dina industri desain busana.

Tur upami Anjeun salah rék custom sapatu anjeun tapi tanpa sketsa atanapi scraches, Manehna bakal mantuan dina nyieun idears anjeun datang ka Shoes-Tech-Pack.Ieu sababaraha gambar sareng situsna sareng situs Ins média sosial di luhur.